Reiseblogg fra Travellerspoint

Siste innspurt - enden er nær

overcast -10 °C

Det er onsdag kveld, og de siste ukene har gått utrolig fort, 6 måneder har gått utrolig fort, og jeg har bare to dager igjen på jobb! Om to uker sitter jeg på flyet på vei hjem til fedrelandet Norge!

De siste dagene har vært travle med pakking og vasking, for å gjøre leiligheten klar til avlevering. Pakking er ingen enkel sak, jeg har 3 ganger så mye som jeg kan ta med meg hjem, så jeg må nok legge igjen en del her i Kina, og det til tross for at jeg i dag var på postkontoret og sendte hjem en god del. Pakken besto for det meste av klær, sko og bøker og reiselasset mitt ble nå 15kg lettere for omtrent 500kr! Ikke værst det, med tanke på at 1kg overvekt på flyet er hele 350NOK! Men selvfølgelig sendes denne pakken med båt til Noreg, noe som tar sin tid, men så lenge den faktisk kommer fram er jeg fornøyd!

Heldigvis har vi leiligheten fram til den 26. januar, dagen før vi reiser, så vi kan legge igjen kofferter og resten av reiselasset i Beijing mens vi er på reise. Fredag er jo som sagt siste arbeidsdag, så lørdag reiser jeg og James ned til Nanjing og videre til Shanghai for et par dager. I følge yr.no er det meldt hele 21C neste onsdag i Shanghai! Det vil være en temperaturøkning på 30C fra det vi har her i Beijing for tiden, det er faktisk varmere enn jeg har det på stuen min nå! Håper inderlig værmeldingen spår sant. Trenger så sårt litt mildere temperaturer nå:) I følge det jeg ser på nyhetene hjemme er det ikke akkurat noen varmebølge jeg kommer hjem til i Norge heller.

Vel bloggene blir kanskje litt uregelmessige framover nå, men oppdateringer skal det bli, og snart er jeg hjemme og kan fortelle dere (trondhjemminger) selv hva jeg har opplevd:)

Bùjǐu jiàn 不久见
(Ser deg snart)

Camilla

Skrevet av CamillaS 05:32 Arkivert i Kina

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Vær den første som kommenterer.

Denne blogg innlegg er nå stengt for kommentar for de som ikke er medlem av Travellerspoint. Hvis du er medlem kan du logge inn for å reagere.

Logg inn