Reiseblogg fra Travellerspoint

Back In Norway

Alt må ta slutt en gang, og I dag var kinaeventyret over for min del. Det var på tide å vende hjem igjen etter 6 fantastiske måneder I Beijing. Jeg forlater Kina med miksede følelser, det blir helt klart godt å komme hjem igjen, men det er også trist å forlate Beijing, Ikke bare er det vanskelig å forlate gode venner I Beijing, men jeg har blitt veldig knyttet til byen, skolen og og livet I Beijing.

De siste to ukene nå har jeg vært på reisefot, og jeg har sett og opplevd mye, og jeg kommer til å legge ut reiseblogger fra både Nanjing og Shanghai, samt blogger om Beijing og TEFL jobber. Så selv om jeg forlater landet er jeg ikke helt ferdig med denne bloggen.

Tirsdag natt var min og James' siste kveld I Beijing, så vi bestemte oss for å samle noen venner I Manchester Pub for en forvelldrink. Men det ble da ikke bare en drink nå vi først begynte, så vi endte opp med å tilbringe 7 timer I baren og vi kom oss ikke hjem før 4 onsdag morgen. 8 timer før flyet mitt skulle dra. Det sier seg vel selv at det ble en natt uten mye søvn, noe som ikke er helt gunstig når jetlaged og en 18timers reise er det som venter deg neste dag!

Men det var ikke bare søvntunge øyner som ventet oss neste dag, for vi greide det man absolutt ikke bør gjøre når man har et fly å rekke om et par timer... Vi forsov oss! Heldigvis hadde jeg også satt på en senere alarm, I tilfelle dette skulle skje, så selv om det var I siste liten og vi fikk et sjokk når vi så at klokken var 8:00, så raska vi på og kom oss ut av hostellet. Når vi endelig hadde sjekket ut måtte vi løpe for å rekke metroen, så vi tok en “snarvei” . Kanskje burde vi forstå at dette ikke er tiden å prøve nye veier, for vi greide jo selvsagt å rote oss bort I en kinesisk hutong ( gammelt trangt nabolag med mange små sidegar = nernærmest en labirynt). Så kort sagt var morgenen preget av stress. Menvi hadde flaks og kom oss til slutt ut og fra labyrinten og inn på metroen og vi kom oss til flyplassen og fikk sjekket inn I tide!

Selve flyturen hjem igjen er ikke mye å snakke om, En 10 timers flytur og 6 timer I Amsterdam er ikke oppskriften på moro, men det gikk nå greit.

Reisebloggene kommer nok snart, og nå er jeg jo hjemme, så for de som er I Trondheim regner jeg med at jeg møter snart

Zaijian, fra Amsterdam
Camilla

Skrevet av CamillaS 07:09

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Kommentarer

Det har vært så morsomt å følge deg gjennom denne tiden du har vært i Kina! Masse spennende innlegg. Tusen takk! Akkurat nå sitter min yngste sønn på flyet til Beijing, for å starte på sine 6 måneder som engelskelærer, så nå blir det ham jeg kommer til å følge, på mail og skype og ev. facebook. Skal bli spennende det også..

fra Kristina Kjærheim

Takk for komplimentet, det var hyggelig at du likte bloggen. Lykke til til han i Kina da, det er virkelig en spennende opplevelse å være engelsklærer der!

Mvh
Camilla:)

fra CamillaS

Denne blogg innlegg er nå stengt for kommentar for de som ikke er medlem av Travellerspoint. Hvis du er medlem kan du logge inn for å reagere.

Logg inn